Bekijk profielpagina

Regio-Voetbal BLOG - Editie #37

Revue
 
Goedemorgen! Daar zijn we weer. Vandaag met interviews met o.a. Niels Verloop (De Zwerver) en Maher a
 

Regio-Voetbal

22 maart · Editie #37 · Bekijk online
Onze door webmaster Rick den Besten samengestelde blog verschijnt op donderdagmorgen en in het weekend (in het seizoen, buiten het seizoen ligt de frequentie lager). Met op donderdag het accent op interviews, voorbeschouwingen en nieuws, en in het weekend op foto's, video's en verslagen. Niks missen...? Kijk dan dagelijks op: www.regio-voetbal.nl.

Goedemorgen! Daar zijn we weer. Vandaag met interviews met o.a. Niels Verloop (De Zwerver) en Maher al Kaabi (Ammerstol). Natuurlijk ook onze Tip Tien voor komend weekend, een blik op de terugval van GVV'63, uitslagen uit de EM Cup en volop nieuws uit de trainers- en spelerscarrousel. En natuurlijk de stats van Leendert. Lezen die rubriek. Zoals bekend: veel meer op onze website. Komend weekend zijn we er weer. Dan met veel verslagen en foto’s vanaf de velden.

IN THE PICTURE: Niels Verloop (De Zwerver)
Niels Verloop kijkt met de De Zwerver uit naar de derby's én topduels tegen Alblasserdam en Streefkerk. Klik op de foto (van Richard van Hoek) om het interview met Niels te lezen.
TIP TIEN
Daar is ‘ie weer: onze Tip Tien voor komend weekend. En natuurlijk, er staan veel meer leuke wedstrijden op de rol. Het complete programma is te vinden op onze website.
1. SteDoCo - FC Rijnvogels. SteDoCo wil in de hoofdklasse A meedoen om de prijzen en kan zich dus geen puntenverlies veroorloven.
2. Nieuw-Lekkerland - Heinenoord. Op sportpark Excelsior hoor je het woord 'nacompetitie’ ondertussen fluisteren… Winst op Heinenoord zou weer een stap in die richting zijn.
3. GJS - WNC. Dit is een lekkere hoor. WNC doet mee in de top-4, maar GJS is aan een ijzersterke reeks bezig.
4. Heukelum - Wilhelmina'26. Zit er voor Heukelum nog meer in het vat dan de vierde plek? Dat zou zomaar kunnen, zeker als ook gewonnen wordt van Wilhelmina'26.
5. Hardinxveld - Tricht. Degradatiekraker in 2F. In Tricht ging het er heftig aan toe. De dreigende leegloop bij Tricht zorgt voor een saillant detail.
6. Alblasserdam - De Zwerver. In de eerste plaats een derby. Maar met name voor de Kinderdijkers ook van belang om in het spoor van Steefkerk en EBOH te blijven.
7. Leerdam Sport'55 - Vuren. De allerlaatste kans voor de Leerdammers, zo lijkt het. Maar dan zal wel de eerste zege van het seizoen moeten worden behaald.
8. Groot-Ammers - SVS'65. Groot-Ammers heeft de komende weken in 4D op papier geen al te zwaar programma, terwijl de concurrenten elkaar gaan ontmoeten. De geelzwarten kunnen dus in een mooie uitgangspositie komen, maar mogen zich dan niet verslikken in 'Spijk’.
9. Alem - GVV. Voor beide clubs geldt: aanhaken of afhaken? Mooi potje dus!
10. Jan van Arckel - Hedel. Ook dit is zondag een aantrekkelijk affiche. Jan van Arckel is aan een opmars bezig en de koploper kan de borst dus natmaken.
VIDEO: Kozakken Boys - Excelsior Maassluis (1-0)
Highlights Kozakken Boys - Excelsior M 17/18 - Kozakken Boys TV - YouTube
IN THE PICTURE: Corné van Rosmalen (Wilhelmina'26)
Corné van Rosmalen volgt trainer Johan van der Werff naar Altena. Klik op de foto (van Ronald den Uijl) voor het bericht.
SPELERSCARROUSEL - Sjoerd Boons (Almkerk) tweede aanwinst Altena
IN THE PICTURE: Maher al Kaabi (Ammerstol)
De uit Irak gevluchte oud-prof Maher al Kaabi voelt zich helemaal thuis bij vv Ammerstol. Klik op de foto (van John Wijntjes) om het interview met hem te lezen.
SPELERSCARROUSEL; LEEGLOOP BIJ TRICHT - Ook Bastiaanse, Van Maurik en Van Burk weg bij Tricht
Kozakken Boys
De mooiste van de maand februari! ⚽️🏆 https://t.co/CrmVxahBNJ
10:30 AM - 21 Mar 2018
Kozakken Boys ten koste van Haaften naar kwartfinale EM Cup Kozakken Boys ten koste van Haaften naar kwartfinale EM Cup
Zondagvierdeklasser DSC naar kwartfinale EM Cup
VOORBESCHOUWING - Degradatiekraker tussen Leerdam Sport en Vuren VOORBESCHOUWING - Degradatiekraker tussen Leerdam Sport en Vuren
IN THE PICTURE: Christiaan de Jong (Streefkerk)
Streefkerk-aanvoerder Christiaan de Jong speelt volgend seizoen voor Nieuw-Lekkerland. Klik op de foto (van Rick den Besten) voor het bericht.
GVV'63 zwalkt door afwezigheid clubtopscorer Mathijs Libbers GVV'63 zwalkt door afwezigheid clubtopscorer Mathijs Libbers
SPELERSCARROUSEL - Max van Zanten (Roda Boys) vertrekt naar Zuilichem
SPELERSCARROUSEL - Owen Verduijn naar zondagselectie van Unitas SPELERSCARROUSEL - Owen Verduijn naar zondagselectie van Unitas
STATS - RV Round-Up #11: Wederom een 0-0 voor SVS’65, Bergambacht los
VOORBESCHOUWING - Kunnen WNC en Heukelum vierde plaats nog verbeteren? VOORBESCHOUWING - Kunnen WNC en Heukelum vierde plaats nog verbeteren?
TRAINERSCARROUSEL - Adelaar: 'Als je twijfelt, moet je het niet doen'
TRAINERSCARROUSEL - Johnny Wijnbelt assistent van Tutu Ndona bij SVW TRAINERSCARROUSEL - Johnny Wijnbelt assistent van Tutu Ndona bij SVW
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Rick den Besten met Revue.
Regio-Voetbal / Het Kontakt Edities, Zuidzijde 131, 2977 XE Goudriaan