Bekijk profielpagina

Regio-Voetbal BLOG - Editie #39

Revue
 
In editie #39 natuurlijk onze Tip Tien voor het Paasweekend. Verder o.a. een interview met Dennis van
 

Regio-Voetbal

29 maart · Editie #39 · Bekijk online
Onze door webmaster Rick den Besten samengestelde blog verschijnt op donderdagmorgen en in het weekend (in het seizoen, buiten het seizoen ligt de frequentie lager). Met op donderdag het accent op interviews, voorbeschouwingen en nieuws, en in het weekend op foto's, video's en verslagen. Niks missen...? Kijk dan dagelijks op: www.regio-voetbal.nl.

In editie #39 natuurlijk onze Tip Tien voor het Paasweekend. Verder o.a. een interview met Dennis van Munster (Altena), nieuws uit de spelerscarrousel, het voortdurende gehannes over de voetbalpiramide, de nieuwe rol van ‘Mister Schelluinen’ Leon de Bruijn en leuke stats uit het regionale amateurvoetbal, verzameld door Leendert Kamsteeg.

TIP TIEN
We hebben weer tien leuke duels voor je uitgezocht. Het volledige programma is per klasse (inclusief -periode-stand) te zien op onze website.
1. GVVV - Kozakken Boys. De Werkendammers kunnen in Veenendaal op een warm welkom rekenen. Maar er moet van de nummer 3 gewonnen worden om in het spoor van Katwijk te blijven.
2. WNC - DTS Ede. WNC krijgt de nummer 2 op bezoek. Bij winst wippen de Waardenburgers over DTS heen, zij het met een wedstrijd meer gespeeld.
3. Nivo Sparta - Heukelum. Nivo Sparta ruikt de koppositie, Heukelum de nacompetitie.
4. Woudrichem - Roda Boys. Met 6 uit 2 kent Woudrichem een perfecte start van de derde periode. Kan die lijn tegen Roda Boys doorgetrokken worden?
5. De Zwerver - Streefkerk. De absolute kraker in 3C. Immers, dit zijn de twee ploegen die met EBOH om de titel strijden.
6. Vuren - Alblasserdam. De heenwedstrijd werd gestaakt en wordt uitgerekend dinsdagavond uitgespeeld… Beide ploegen zijn nog niet veilig, dus de vonken zullen er vanaf vliegen.
7. SV Capelle - NOAD'32. Op Tweede Paasdag niks te doen? In Sprang Capelle staan de nummers 1 en 2 van 3D tegenover elkaar.
8. Herovina - Altena. Herovina wil zich veilig spelen, Altena wil de nacompetitie om promotie in. Voldoende ingrediënten voor een leuke pot voetbal.
9. VVAC - Unitas. In 4D kan de titelstrijd nog alle kanten op. Twee van de vier kampioenskandidaten staan zaterdag op De Put tegenover elkaar.
10. Arkel - Zuilichem. Arkel heeft in 4D vooralsnog de beste papieren. In Zuilichem werd eerder deze competitie echter een punt verspeeld. De Smaal-brigade zal dus uit zijn op revanche.
IN THE PICTURE: Dennis van Munster (Altena)
Dennis van Munster twijfelt tussen stoppen of doorgaan. Klik op de foto (van Jan Noorlandt) om het interview met de aanvaller van Altena te lezen.
SPELERSCARROUSEL - Sergio Thijs (Unitas) naar Almkerk
Everton Pires Tavares verlengt contract niet bij Kozakken Boys Everton Pires Tavares verlengt contract niet bij Kozakken Boys
SPELERSCARROUSEL - David Ruane (Nivo Sparta) maakt overstap naar SVW
NIEUWS - Bondsvergadering over voetbalpiramide opnieuw uitgesteld
NIEUWS - Léon de Bruijn verantwoordelijk voor technisch beleid Schelluinen NIEUWS - Léon de Bruijn verantwoordelijk voor technisch beleid Schelluinen
STATS - RV Round-Up #12: Tiende clean sheets Unitas-zondag, Leerdam Sport kleurt rood
SPELERSCARROUSEL - Goaltjesdief Floris Kool (HSSC’61) naar Heukelum SPELERSCARROUSEL - Goaltjesdief Floris Kool (HSSC’61) naar Heukelum
Uitslagen kwartfinales Jakko Sport Cup VR
Jan van Maurik
@VVBenschop krijgt kansjes tegen @JosWgm nog steeds 0-1
@RVoetbal https://t.co/z0OLFNKQ3b
9:44 PM - 27 Mar 2018
IN THE PICTURE: vv Hedel
Feest in Hedel na de derbyzege op Jan van Arckel. Klik op de foto (van Gerald van Zanten) om de uitgebreide reacties op Jan van Arckel-Hedel te lezen.
SPELERSCARROUSEL - Roda Boys ziet Rik van Leeuwen en Freek van Eembergen vertrekken
INTERVIEW - Gert Alblas herenigd met SPV '81 INTERVIEW - Gert Alblas herenigd met SPV '81
Benschop en FC Perkouw stranden in kwartfinale bekertoernooi
NIEUWS - RKVSC 1 maakt definitief overstap naar zaterdagvoetbal NIEUWS - RKVSC 1 maakt definitief overstap naar zaterdagvoetbal
NIEUWS - ZBC'97-Schelluinen naar Tweede Paasdag
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Rick den Besten met Revue.
Regio-Voetbal / Het Kontakt Edities, Zuidzijde 131, 2977 XE Goudriaan