Bekijk profielpagina

Regio-Voetbal BLOG - Editie #42

Revue
 
Blog #42 alweer. Met o.a. onze Tip Tien voor komend weekend, voorbeschouwingen, een interview met Ark
 

Regio-Voetbal

5 april · Editie #42 · Bekijk online
Onze door webmaster Rick den Besten samengestelde blog verschijnt op donderdagmorgen en in het weekend (in het seizoen, buiten het seizoen ligt de frequentie lager). Met op donderdag het accent op interviews, voorbeschouwingen en nieuws, en in het weekend op foto's, video's en verslagen. Niks missen...? Kijk dan dagelijks op: www.regio-voetbal.nl.

Blog #42 alweer. Met o.a. onze Tip Tien voor komend weekend, voorbeschouwingen, een interview met Arkel-captain Remie Schuurman, de stats van Leendert, wedstrijdwetenswaardigheden van de inhaaldinsdagavond en een videosamenvatting van de 3D-topper SV Capelle-NOAD'32.

IN THE PICTURE: Cees Lagendijk
Cees Lagendijk zal nog één seizoen hoofdtrainer zijn van GJS. Daarna gaat hij zich volledig storten op zijn nieuwe rol als manager voetbaltechnische zaken van de Dalemse eersteklasser. Klik op de foto om het volledige nieuwsbericht te lezen.
TIP TIEN
1. Kozakken Boys - FC Lisse. Kozakken Boys zal op de eigen Zwaaier de kater van het Paasweekend willen wegspoelen.
2. Nieuw-Lekkerland - Brielle. Het kan zomaar: Nieuw-Lekkerland dat nacompetitie gaat spelen om een plek in de hoofdklasse. Met Brielle komt zaterdag wel de nummer 2 naar sportpark Excelsior.
3. GJS - LRC Leerdam. Derby die om 19:00 uur begint. Beide clubs hebben nog iets om voor te spelen.
4. GRC 14 - Woudenberg. GRC 14 zet bij winst op de nummer voorlaatst een flinke stap richting handhaving in de eerste klasse.
5. Nivo Sparta - Almkerk. De absolute kraker van het weekeinde. Stoot Nivo Sparta Almkerk in 2F van de troon?
6. SVW - Woudrichem. Bijzonder duel voor SVW’s interim-trainer Cees van Bavel. Kan hij met SVW stunten tegen ‘zijn’ Woudrichem?
7. Leerdam Sport'55 - De Zwerver. Leerdam Sport heeft de handdoek eigenlijk al gegooid. Op weg naar een mogelijk kampioenschap kan De Zwerver zich geen misser permitteren.
8. Sleeuwijk - Herovina. Sleeuwijk staat achtste, maar is nog allerminst veilig. Dat geldt voor hekkensluiter Herovina evenzeer.
9. Altena - SV Capelle. Altena heeft de kaarten op de tweede periode gezet, maar winst op SV Capelle betekent ook versteviging van de tweede plek op de ranglijst.
10. ASV Arkel - VVAC. Arkel is al 17 competitiewedstrijden op rij ongeslagen. De laatste nederlaag was… tegen VVAC. De koploper heeft dus wat goed te maken in deze 4D-topper.
NIEUWS - Bergambacht verzoekt KNVB om maatregelen: 'Doorstroming naar derde klasse stagneert'
VOORBESCHOUWING - De inhaalrace kan door Kozakken Boys opnieuw worden ingezet VOORBESCHOUWING - De inhaalrace kan door Kozakken Boys opnieuw worden ingezet
NIEUWS - GJS-LRC zaterdag om 19:00 uur
IN THE PICTURE: Remie Schuurman
Arkel wil VVAC zaterdag elimineren in de titelrace. "We hebben nog wat goed te maken", weet aanvoerder Remie Schuurman. Klik op de foto (van Rick den Besten) om het interview met Schuurman te lezen.
STATISTIEKEN - RV Round-Up #13: Haastrecht passeert grens 100 goals, RKVSC maakt switch
SPELERSCARROUSEL - Oud-prof Carlo de Reuver naar DCV
VIDEO: SV Capelle-NOAD'32 (0-1)
SV Capelle - NOAD '32 0 - 1 - YouTube
Sliedrecht krijgt in beker pak op de broek van Goes
Vuren pakt nog een punt bij Alblasserdam
Restant tegen NEO’25 loopt slecht af voor Sparta’30
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Rick den Besten met Revue.
Regio-Voetbal / Het Kontakt Edities, Zuidzijde 131, 2977 XE Goudriaan