Bekijk profielpagina

Regio-Voetbal BLOG - Editie #44

Revue
 
Goedemorgen! Daar zijn we weer voor blog #44. Met de 'Kampioenskoorts' van Altena en de zes nieuwelin
 

Regio-Voetbal

12 april · Editie #44 · Bekijk online
Onze door webmaster Rick den Besten samengestelde blog verschijnt op donderdagmorgen en in het weekend (in het seizoen, buiten het seizoen ligt de frequentie lager). Met op donderdag het accent op interviews, voorbeschouwingen en nieuws, en in het weekend op foto's, video's en verslagen. Niks missen...? Kijk dan dagelijks op: www.regio-voetbal.nl.

Goedemorgen! Daar zijn we weer voor blog #44. Met de ‘Kampioenskoorts’ van Altena en de zes nieuwelingen van Brederodes. Maar ook met onze Tip Tien voor komend weekend en interviews met Bart Toom, het Meerkerkse duo Gert-Jan Koekkoek/Thijs van Klij, Frenk Schaap, Frans Gemen en Nik Jongbloed. In het weekend melden we ons weer. Dan met de laatste wedstrijdontwikkelingen, want de beslissende fase van de competitie is ingegaan.

IN THE PICTURE: Bart Toom
Bart Toom wil goed afsluiten met Nieuw-Lekkerland: nacompetitie en het liefst promotie. Klik op de foto (van Richard van Hoek) om het interview met Toom te lezen.
TIP TIEN
We hebben weer een Tip Tien voor komend weekeinde. Uiteraard zijn er veel meer (leuke en spannende) wedstrijden in de streek. Het volledige programma staat, per klasse, op onze website.
1. SteDoCo - Ter Leede. Topper tussen de nummers 2 en 3 in de hoofdklasse A. Ter Leede heeft nacompetitievoetbal al in de knip, SteDoCo nog niet.
2. Oranje Wit - Nieuw-Lekkerland. In de westelijke 1e klasse jaagt ook Nieuw-Lekkerland op een nacompetitieticket. Eerst maar ‘ns zien te winnen van het Dordtse Oranje Wit en dan weer verder kijken.
3. GRC 14 - SVL. GRC 14 wil zich in 1C zo snel mogelijk veilig spelen. Winst op hekkensluiter SVL zou een hele grote stap in die richting betekenen.
4. Woudrichem - Nivo Sparta. Op papier een heerlijk duel in 2F. Nivo Sparta jaagt op de titel, Woudrichem kijkt met een schuin oog nog naar de derde periode, maar zal zichzelf die druk zeker niet opleggen.
5. SV Meerkerk - SVW. Kraker onderin 2F. SVW zal alles uit de kast halen voor drie punten, om zo de druk op Hardinxveld verder op te voeren.
6. Ameide - Asperen. Beide regioclubs moeten in 3C naar beneden kijken. Ameide staat te laag, vindt trainer Westerhout, en moet dat op Meihoven dan maar laten zien.
7. NOAD'32 - Sparta'30. NOAD'32 ligt in 3D op titelkoers, Sparta'30 moet blijven sprokkelen om definitief buiten de gevarenzone te geraken.
8. Dilettant - Schoonhoven. Derby in de westelijke 3e klasse.
9. SV Noordeloos - ASV Arkel. Tegen de ene titelkandidaat (Groot-Ammers) lukte het afgelopen zaterdag niet; kan SV Noordeloos de koploper wel verrassen?
10. BMT - Unitas. Unitas zet de hoofdklassemissie zondag voort bij BMT.
IN THE PICTURE: Gert-Jan Koekkoek en Thijs van Klij (SV Meerkerk)
Gert-Jan Koekkoek en Thijs van Klij zien voor SV Meerkerk de bui al enigszins hangen, maar willen proberen nog in een flow te komen. Klik op de foto (van Rick den Besten) om het interview met het Meerkerkse duo te lezen.
INTERVIEW - Frenk Schaap: ‘Ik ben ervan overtuigd dat we iets gaan pakken' INTERVIEW - Frenk Schaap: ‘Ik ben ervan overtuigd dat we iets gaan pakken'
NIEUWS - Brederodes verwelkomt zes nieuwe spelers
IN THE PICTURE: Altena 5 - 'Kampioenskoorts'
Altena 5 behoort tot de overgebleven kanshebbers in 'Kampioenskoorts' van Fox Sports. Klik op de afbeelding voor het nieuwsbericht.
EM CUP - Alle kwartfinales EM Cup zijn nu bekend
IN THE PICTURE: Frans Gemen (voorzitter Be Ready)
Frans Gemen zorgt als pas aangetreden voorzitter voor nieuwe dynamiek bij Be Ready. Klik op de foto (van Jan Noorlandt) om het interview met Gemen te lezen.
VERSLAG - Schelluinen diep in extra tijd nog naast Alblasserdam (4-4)
VERSLAG - Roda Boys laat zich in restkwartier in de luren leggen
VERSLAG - Tiental LRC in restant onderuit tegen Sliedrecht
VERSLAG - NOAD'32 verstevigt koppositie met zakelijke 2-0 zege op Willem II
IN THE PICTURE: Nik Jongbloed (Cabauw)
Cabauws goalgetter Nik Jongbloed is op weg naar een clubrecord. Klik op de foto (van John Wijntjes) om het interview met Nik te lezen.
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Rick den Besten met Revue.
Regio-Voetbal / Het Kontakt Edities, Zuidzijde 131, 2977 XE Goudriaan