Bekijk profielpagina

Regio-Voetbal BLOG - Editie #46

Revue
 
 

Regio-Voetbal

19 april · Editie #46 · Bekijk online
Onze door webmaster Rick den Besten samengestelde blog verschijnt op donderdagmorgen en in het weekend (in het seizoen, buiten het seizoen ligt de frequentie lager). Met op donderdag het accent op interviews, voorbeschouwingen en nieuws, en in het weekend op foto's, video's en verslagen. Niks missen...? Kijk dan dagelijks op: www.regio-voetbal.nl.

VIDEO: Streefkerk - Unitas 1-3 (EM Cup)
Streefkerk - Unitas (zo) 1 - 3 - YouTube
IN THE PICTURE: Lennert de Vries (vv Streefkerk)
Lennert de Vries wilde eigenlijk stoppen... totdat Nieuw-Lekkerland zich meldde. Klik op de foto (van Richard van Hoek) om het interview met Lennert de lezen.
TIP TIEN
We hebben weer tien -op papier- leuke wedstrijden uitgezocht. Het volledige programma is, per klasse, te zien op: www.regio-voetbal.nl.
1. Kozakken Boys - Kon. HFC. Er zit voor Kozakken Boys niks anders op dan zelf te blijven winnen en te hopen op een misstap van koploper Katwijk.
2. Nieuw-Lekkerland - Heerjansdam. De nacompetitie is voor Nieuw-Lekkerland wat uit het zicht verdwenen. Maar het ‘streekduel’ tegen Heerjansdam is sowieso een leuke ontmoeting.
3. GJS - GRC 14. Wedstrijd in 1C tussen twee regioclubs die nog niet helemaal veilig zijn, al geldt dat voor GJS in sterkere mate dan voor GRC 14.
4. Sliedrecht - LRC Leerdam. Beide ploegen hebben de verwachtingen niet kunnen waarmaken. Maar vrijuit spelend moet het onderling toch een leuke pot kunnen worden?
5. Almkerk - Woudrichem. Dillis de Vries zei het al: Woudrichem is wel in voor een stunt. Maar koploper Almkerk wil op haar beurt de ongeslagen status maar wat graag behouden.
6. Ameide - De Zwerver. De belangen zijn groot op Meihoven. Onderin voor Ameide, bovenin voor De Zwerver.
7. De Alblas - Alblasserdam. Jammer dat er niks meer op het spel staat. Maar de Souburghderby knettert altijd.
8. Haaften - NOAD'32. De kansen van Haaften op nacompetitiedeelname hebben een flinke knauw gehad. Kunnen de Gelderlanders zich tegen koploper NOAD'32 weer oprichten?
9. Dilettant - FC Perkouw. Topper en derby in de westelijke derde klasse. Het zijn de nummers 2 en 3.
10. SC Everstein - SV Lopik. Belangrijk potje. Beide ploegen strijden voor plaatsing voor de nacompetitie.
IN THE PICTURE: Dillis de Vries (vv Woudrichem)
Dillis de Vries is wel te porren voor een stuntje bij koploper Almkerk. Klik op de foto (van Jan Noorlandt) om het interview met Dillis te lezen.
VIDEO: Première film De Zwerver
Sfeerimpressie première V.V. De Zwerver - Een dijk van een vereniging on Vimeo
SPELERSCARROUSEL - Naser el Mousati verruilt Unitas voor SVW
SPELERSCARROUSEL - Richard Palm (Roda Boys) naar Sparta AV
SPELERSCARROUSEL - Marvin Otte en Job van Vliet (De Alblas) naar Drechtsteek SPELERSCARROUSEL - Marvin Otte en Job van Vliet (De Alblas) naar Drechtsteek
IN THE PICTURE: Jannick van Snippenberg
Jannick van Snippenberg wil zich met Asperen andermaal handhaven in de derde klasse. Klik op de foto (van Jeroen de Bruin) om het interview met Jannick te lezen.
EM CUP - Kozakken Boys, Achilles Veen, Unitas en GRC 14 naar halve finale EM Cup EM CUP - Kozakken Boys, Achilles Veen, Unitas en GRC 14 naar halve finale EM Cup
STATISTIEKEN - RV Round-Up #14: Eerste driepunter SVW, vier rake vrije trappen voor Van den Noort
Verzorger Mari Bouman: 'Toen Roda Boys voorbijkwam, heb ik die kans aangegrepen' Verzorger Mari Bouman: 'Toen Roda Boys voorbijkwam, heb ik die kans aangegrepen'
Michael Klop hoopt op afscheid met kampioenschap
Hoop op echte finale tegen Katwijk is er nog steeds bij Ahmed El Azzouti Hoop op echte finale tegen Katwijk is er nog steeds bij Ahmed El Azzouti
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Rick den Besten met Revue.
Regio-Voetbal / Het Kontakt Edities, Zuidzijde 131, 2977 XE Goudriaan