Bekijk profielpagina

Regio-Voetbal BLOG - Editie #48

Revue
 
 

Regio-Voetbal

26 april · Editie #48 · Bekijk online
Onze door webmaster Rick den Besten samengestelde blog verschijnt op donderdagmorgen en in het weekend (in het seizoen, buiten het seizoen ligt de frequentie lager). Met op donderdag het accent op interviews, voorbeschouwingen en nieuws, en in het weekend op foto's, video's en verslagen. Niks missen...? Kijk dan dagelijks op: www.regio-voetbal.nl.

IN THE PICTURE: Wouter Schram (Herovina)
TRAINERSCARROUSEL - Gijs Zwaan nieuwe hoofdtrainer SteDoCo
TRAINERSCARROUSEL - JP Becht wordt assistent-trainer bij Sliedrecht
VIDEO: Kozakken Boys - Kon. HFC (1-2)
Samenvatting Kozakken Boys - Koninklijke HFC - YouTube
SPELERSCARROUSEL - Juriën Gaari (Kozakken Boys) naar RKC Waalwijk SPELERSCARROUSEL - Juriën Gaari (Kozakken Boys) naar RKC Waalwijk
NIEUWS - Speelschema landelijke nacompetities
NIEUWS - Christian van Herp nog lang uit de roulatie
TIP TIEN
Ondanks dat het een inhaalweekend is, staan er genoeg leuke duels op het programma. Onze Tip Tien (het complete programma is per klasse te zien op onze website):
1. Barendrecht - Kozakken Boys. De nummer drie tegen de nummer twee van de Tweede Divisie. Dat wordt een kluif voor de Boys, want Barendrecht is onmiskenbaar de ploeg in vorm.
2. DUNO D - GJS. GJS staat net boven de streep, maar is beslist nog niet veilig. Maar of er bij de koploper iets te halen valt…?
3. Almkerk - SV Meerkerk. Almkerk kan een voorschot nemen op de titel in 2F door SV Meerkerk te verslaan. Gezien de stand ligt een zege voor de hand, maar een kat in het nauw…
4. Roda Boys - Heukelum. Roda Boys móet winnen van Heukelum om in het spoor van Almkerk te blijven. Maar Heukelum staat er uitstekend voor in de tweede periode. Het kan zomaar eens gaan knetteren in Aalst.
5. Schelluinen - Asperen. Beide ploegen bivakkeren momenteel boven de fatale streep, maar veilig…? Nee, dat zijn ze nog niet in de spannende 3e klasse C.
6. Leerdam Sport - Ameide. Keihard degradatieduel in 3C. Een hard gelag voor met name Ameide. Komt de noodzakelijke ommekeer in Leerdam?
7. NOAD'32 - Sleeuwijk. Sleeuwijk heeft zich in 3D aan de problemen ontworsteld en kan koploper NOAD'32 frank en vrij tegemoet treden. Is er een stunt in de maak?
8. Willem II - Herovina. Degradatiekraker in 3D. Om het vege lijf te redden zijn beide ploegen alleen bij winst gebaat.
9. Rhelico - VVAC. VVAC hoopt stiekem nog een plek te kunnen stijgen op de ranglijst en kijkt al reikhalzend uit naar de derby en topper tegen Groot-Ammers. Daar schuilt meteen het gevaar, want eerst zal Rhelico verslagen moeten worden.
10. Zuilichem - Brakel. Belangen? Nee, die zijn er niet meer. Maar het is en blijft een onvervalste derby waar de vonken doorgaans vanaf vliegen.
IN THE PICTURE: Amine Karroum (Schoonhoven)
Amine Karroum heeft geen haast om bij Schoonhoven te vertrekken, hoewel hij die potentie zeker heeft. Klik op de foto (van John Wijntjes) om het interview met Amine te lezen.
SPELERSCARROUSEL - SVS'65-trio naar Schelluinen
SPELERSCARROUSEL - Almkerk: Jarbou komt, Schelle gaat
RKVSC vervult voortrekkersrol met overstap naar zaterdagvoetbal RKVSC vervult voortrekkersrol met overstap naar zaterdagvoetbal
STATISTIEKEN - RV Round-Up #15: Sparta’30 juicht op verjaardag, Benschop eerste kampioen
EM CUP - Unitas-Kozakken Boys en Achilles Veen-GRC 14 in halve finales EM Cup EM CUP - Unitas-Kozakken Boys en Achilles Veen-GRC 14 in halve finales EM Cup
NIEUWS - Barendrecht-Kozakken Boys live op Fox Sports
SPELERSCARROUSEL - Senaid Jukic vertrekt toch bij WNC
VOORBESCHOUWING - Beslissende weken voor Heukelum VOORBESCHOUWING - Beslissende weken voor Heukelum
Regio-Voetbal
. @VVBenschop kampioen in 3e klasse D, West 1. https://t.co/pqqjDRSRoO
10:23 AM - 22 Apr 2018
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Rick den Besten met Revue.
Regio-Voetbal / Het Kontakt Edities, Zuidzijde 131, 2977 XE Goudriaan